• Vi har udelukende højtuddannede, kompetente og stærkt motiverede medarbejdere

   Vi lever af at levere kompetente ressourcer og har derfor håndplukket samtlige af vores folk med stor omhu. Alle udviklere har mastergrader og har dokumenteret deres talent på talrige projekter

  • Vi leverer kvalitet – til tiden og til aftalt budget

   For os er det vigtig at vores partnere og kunder altid tænker Outsourcers når de skal have løst en udviklingsopgave. Den tillid skaber vi gennem solide løsninger, realistiske tidsplaner og altid indenfor aftalt budget.

  • Faste og gennemskuelige budgetter uden kedelige overraskelser

   Vi sætter pris på transperans i aftaleforhold. Du får aldrig nogen faktura for noget der ikke er aftalt. Med garanti.

  • Reducer dine omkostninger med 65%

   Det lyder lidt for godt, men er faktisk helt enkelt. De folk vi
   har ansat er meget højtlønnede efter deres standard, men det er stadig langt billigere end danske ressourcer. Samtidigt er alt fra lokaleomkostninger til frokostordnigner billigere på vores offshore ressourcecenter. Det giver markant lavere priser – se selv her.

  • Erfaring – Mere end 15 år med succesfulde digitale projekter

   Stifterne bag Outsourcers har arbejdet med digitale projekter før årtusindeskiftet og har en lang track-record af sucessfulde løsninger bag sig. Det er den type kompetence der er værd at inddrage i dit næste projekt.

  • Vi leverer fuldt skalerbare IT-ressourcer

   Vores offshore ressourcecentre mønstrer tilsammen vel over 260 kompetente folk. Det betyder at du kan skalere fra 1 til 50 mand med få dages varsel, uden at løbe nogen økonomisk risiko.