Fællesnævneren for samtlige af vores digitale løsninger er kvalitet. Det er særligt muligt for os at sikre en højere kvalitet på vores leverancer end det ofte uimponerende branchegennemsnit, bl.a. qua vores lave omkostningsstruktur: Det koster jo ikke meget lige at bruge et par ekstra timer på at gøre tingene ordentligt.

Uanset hvilken løsning du er interesseret i, leverer vi altid præcist på specifikationerne, til tiden og til aftalte budget.

Dynamiske websites og webapplikationer

Udvikling af dynamiske websites og egentlige web-applikationer er et klart speciale for os. Vi har solid erfaring med at udvikle alt fra enkle websites med brugervenligt CMS, over omfattende corporate website løsninger integreret i bagvedliggende forretningsprocesser – til fulde communities og webapplikationer der eksempelvis opkræver månedlige ydelser fra sine kunder.

Vi har eksistende platforme indenfor alle populære koncepter, så som GroupOn, crowd-sourcing, communities, Facebook-kloner, classifieds/annonce-systemer, etc. Herved kan vi hurtigt og økonomisk tilpasse en eksisterende platform til at matche dit koncept.

Kampagne sites

Vi leverer kampagnesites og underholdningsorienterede sites med fokus på leadgenerering. Vi kan levere løsninger, med fokus på lead-opsamling, A/B-testing, og integration mod f.eks. bagvedliggende CRM-systemer, eksisterende kundebaser samt eksempelvis drip-marketing kampagner og nyhedsbreve systemer.

E-commerce løsninger

Indenfor e-commerce leverer vi såvel populære webshop-løsninger samt mere omfattende platforme, som egentlige markedspladser og transaktionsbårede applikationer.

Vi kan samtidigt integrere løsningen til danske paymentgateways som f.eks. ePay.dk, DIBS.dk, Freepay.dk, mv., eller udenlandske løsninger som Paypal, Skrill, etc. Vi har erfaringer med at forhandle aftaler for både danske og udenlandske selskaber med f.eks. NETS og EUROLINE. Hertil kommer erfaringer med direkte integration op i mod Bankers API’er, f.eks. Danske Bank webservices.

Se mere her

Apps til iPhone/iPad & Android

Grundet stor efterspørgsel, har vi hos Outsourcers nu flere hold udviklere dedikeret udvikling af Apps. Vi udvikler primært til iOS (iPhone/iPad/iPod) og Android – men kan i praksis levere til alle mobile platforme.

Typiske leverancer er udvikling af applikationer med dynamisk indhold, flerbruger applikationer, spil, samt f.eks. portering af iOS applikationer til Android og omvendt. Vi kan ligeledes hjælpe med at få din App godkendt til relevante markedspladser samt markedsføring.

 

E-marketing løsninger & nyhedsbreve

Skal du bruge en løsning til e-markedsføring eller udsendelse af nyhedsbreve, kan vi få dig hurtigt i luften. Vi designer og integrerer din ønskede løsning til kendte platforme som f.eks. Apsis, MailChimp, Ubivox, m.fl., eller udvikler præcis den løsning du ønsker dig. Fokus er altid på effektiv konvertering, bredest mulig disitrubtion og enkelt håndtering med skabeloner, mv.

CRM

Vi har omfattende erfaring med at integrere en lang række af de meste populære CRM-platforme, ligesom vores strukturerede process, nok så væsentligt sikrer en succesfuld forretningsmæssig integration.

Leverancerne omfatter integration af CRM op mod websites, udvikling af CRM-specifikke funktioner – fx. apex løsninger til Salesforce – samt fuldstændig integration med alle populære platforme; Microsoft CRM, Sugar CRM, vTiger, Highrise, ACT, osv.

Bannerproduktion

Vi kan levere bannere i alle formater og mængder. Hvad enten du skal bruge udvikling af bannere til en enkelt kampagne, eller er interesseret i at etablere en omkostningseffektiv produktion af bannere. Services inkluderer Flash, animerede bannere, streaming video, banner-spil, beregnere, micro-sites, live-data fra XML feeds, med meget mere.

Social media – Facebook apps, etc.

Vi har længe været efterspurgte som leverandør af løsninger til Facebook, Twitter, LinkedIn – samt tilsvarende væsentligt, dyb integration af disse på egne løsninger. Vi kan både levere kampagner, sikre udvalgte profiler flere likes, osv., ligesom vi har omfattende erfaring specifikt med udvikling af Facebook Apps i alle genrer.

Søgemaskineoptimering – SEM / SEO

Vi kan tilbyde både søgemaskineoptimering af websites, samt f.eks. linkbuilding. Vi tilbyder SEO både lokalt i Danmark, samt målrettet alle Nordiske lande og internationalt.

Hosting & webmastering

Vi hoster med vore partnere både egenudviklede og andre løsninger. Setuppet er cloud-baseret på VMware virtualization platformen, hvorved vi kan tilbyde løsninger der skalerer smertefrit på kort tid. Vores datacentre er fuldt redundante, beskyttede mod strømnedbrud og er alle SAS 70 Type II. Vi fokuserer primært på Nordiske / Europæiske hubs, men kan også internationalt levere hosting med høje svartider. Alle hosting løsninger er managed 24/7/365.

Hvis dit site kræver løbende opdateringer med indhold, vedligeholdelse af communities eller andre webmaster ydelser, kan vi også levere disse på abonnementsbasis til lav pris.