Webshop / E-commerce løsninger

Indenfor e-commerce leverer vi såvel populære webshop-løsninger samt mere omfattende platforme, som egentlige markedspladser og transaktionsbårede applikationer.

Outsourcers har erfaring med de fleste populære e-commerce platforme, men anbefaler primært Magento, som i dag er verdens hurtigst voksende webshop platform.

Magento kan integreres med en række services, såsom bogføringssystemet e-conomics, sociale medier som Facebook, CRM platforme og meget andet.

Vi kan samtidigt integrere løsningen til danske paymentgateways som f.eks.ePay.dk, DIBS.dk, Freepay.dk, mv., eller udenlandske løsninger som Paypal, Skrill, etc. Vi har erfaringer med at forhandle aftaler for både danske og udenlandske selskaber med f.eks. NETS og EUROLINE. Hertil kommer erfaringer med direkte integration op i mod Bankers API’er, f.eks. Danske Bank webservices.

 

Målbare resultater

Outsourcers er udspring af reklame- og marketingbranchen og har altid fokus på resultater og kampagne output som skaber værdi for Jer: Leads, business intelligence, branding, salg - vi klarer det hele.

Se mere her

 

Full service

Nogle kunder bruger os som full service bureau, mens andre som allerede har eks. en grafisk afdeling nyder godt af vores produktionsapparat og globale setup som skaber fleksibilitet og kan forkorte produktionstider.

Kontakt os