Outsourcers er et full service digital bureau,
der leverer dansk kvalitet – til offshore priser.

I jagten på de dygtigste og mest motiverede folk, har vi sammenlagt været vel over 2.000 folk igennem, og kun 280 er sluppet gennem nåleøjet.

Med dansk projektledelse og kvalitetssikring, står således udelukkende de dygtigste håndplukkede konsulenter klar til at løse din opgave indenfor dynamiske websites, ecommerce-løsninger, open source samt mobile platforme.

Folkene bag Outsourcers har mange års erfaring med inhouse or outsourcet udviklingsopgaver indenfor både web og mobile platforme.

Resultatet af denne omfattende erfaring er, at vi i dag har nogle målrettede udvælgelseskriterier og har med alle vores udviklere I dag har en lang track record sammen, der gør os I stand til at levere stærkt kvalitative løsninger, til tiden.

Selv tidforskellen er udpræget praktisk. Vores folk starter – medmindre andet aftales – deres arbejde kl. ca. 05.00 dansk tid, og har dermed påbegyndt dagens projekter så de kan levere første brief, når vi Jeres medarbejdere møder ind.

Kontakt os og hør mere om hvordan vores effektive udviklingsprocesser og teknologiske kompetencer kan sikre dig maksimal værdi og afkast på din næste IT investering.

Vi leverer gerne konkret sparring og oplæg uden beregning, ligesom vi altid balancerer vores løsningsforslag i forhold til din forretningsmæssige situation.

Kontakt os