WordPress

Outsourcers udvikler themes, plugins og generelle opsætninger til verdens mest udbredte CMS. Flere internaionale virksomheder har med stor success lagt deres websites over på WordPress platformen.

Magento

Vi har en række Magento løsninger i porteføljen. Magentos fleksibilitet giver store muligheder. Udnyt eksisterende plugins til e.conomic, e-pay betalingsgateway mv.

IOS (iPad / iPhone)

Apples eget operativsystem benyttes til udvikling af bl.a. iPhone og iPad apps. Outsourcers leverer komplet pakke inkl. upload af app til Apples App Store.


Drupal

Til mere komplekse løsninger leverer Outsourcers opsætning af specialtilpassede løsninger på Drupal platformen. Outsourcers udviklere sidder klar til at tilpasse platformen til Jeres behov.

Shopify

Simpel eCommerce platform der tilbyder lavere setup end Magento. Til gengæld betales et transactionsfee.

Android

Googles mobile operativsystem  har idag stor udbredelse og er et must hvis mobile apps skal nå bredt ud.  Outsourcers leverer mobile apps tilpasset Android og iPhones.

Joomla

Mindre komplekst en Drupal, men stadig advanceret til at klare de fleste virksomheders behov. Outsourcers har stor erfaring i Joomla tilpasninger.

 

Sitecore

Har I allerede et omfattende Microsoft setup kan Sitecore være relevant. CMS platformen er bygget på Microsofts ASP .NET. Sitecore har en stribe Business Intelligence moduler som kan styrke din forretning. 

 

simply_icon

Simply CRM 

Hastigt voksende CRM platform som er kendt for sin enkelthed og utallige integrationer til et bredt udsnit af gængse webtools. 

Outsourcers har en række kunder som har stor nytte af Simply CRM til pipeline styring, ordrehåndtering og timeregistrering.

 

 

 

 

simply_icon

Omstil.com 

Telefonsystem til små og mellemstore virksomheder.

Se mere her: http://omstil.com